SÖRKEDVELŐK FIGYELEM❗
Elérkezett hát az újabb Ale-ménya Tésztaházba
📌 Legutóbb szót ejtettünk az alapokról; miből készül a sör, mit kell és mit lehet hozzáadni, illetve mi az, ami nem belevaló, az eredetéről és még sok másról.
📌 A PSEUDONYM BREWERY-s srácok; Máté és Ábel a mostani eseményen szárnysegédként vesznek részt, ugyanis külsős szakértőnk, Dr. Apjok Gábor vendégelőadóé lesz a főszerep.
📌 Ezúttal azonban ismeretlen 🧐 vizekre evezve a SÖRT tudományos oldalról közelítjük meg: mivel tud a modern technológia hozzájárulni a sör továbbfejlődéséhez (tud-e egyáltalán?), hogyan lehet világító sört készíteni, milyen ősi tudást lehet átemelni a jelen sör-tudományába, hogyan irányította a sörélesztő evolúcióját a sör íze, és az ördögi GMO-ról is ejtünk pár szót.
A fent említett izgalmas témákhoz pedig az alábbi sör-sor szolgáltatja a beszédtémát és a hangulatot:
✅ Helles Lager (Gluténmentes!) – Pseudonym
✅ Peach Please… IPA – Brew Your Mind
✅ Kávés-Narancsos Sour – Pseudonym
🍕 VACSORA: Articsókás pizza a Ház Sörével (Pseudonym Rygent – Hidegkomlós Rozs Ale)
✅ Kveik IPA – Pseudonym
✅ Red Ale – Kilkenny
✅ LUCKIES with Coffee & Vanilla Stout – Brew Your Mind
Az esemény végére ezúttal is tartogatunk meglepetést, ami szorosan kapcsolódik Gábor előadásához!
Mikor lesz az esemény❓
- április 26-án, pénteken, 18 órai kezdettel.
Mennyibe kerül❓
A 7 tételes sörkostoló ásványvízzel és vacsorával együtt 9.500,- Ft 😉
Az eseményre az alábbi linken tudsz JELENTKEZNI: ➡️ https://www.lesdegesz.hu/regisztracio/
Lemondás: ❗Kérünk téged, hogy ha mégsem tudsz eljönni az eseményre, legkésőbb a program kezdete előtt 24 órával mondd le a foglalásod e-mailben, vagy telefonon!
📩 tesztahazrendeles@gmail.com 📞 +36/62/498 670
Fizetés a helyszínen készpénzzel, bankkártyával, vagy akár SZÉP kártyával.
Amennyiben szeretnéd elkerülni érkezéskor a sorban állást, jegyedet online is megvásárolhatod ➡️ https://shorturl.at/hpxSV
Van létszámkorlát?
Igen, maximum 30 főnek tudunk helyet biztosítani.
A program minimum 20 fővel indul el.
Jelentkezési határidő: április 24.
Várunk szeretettel és fíiinom sörökkel! 🍻😋